Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlási feltételek

VÁSÁRLÁS, RENDELÉS MENETE

Minden nap és minden órában fogadjuk a megrendeléseket. A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik. Böngésszen a termékek és termékkategóriák között. A hibás vagy hiányos adatközlés miatt felmerülő problémákért felelősséget nem vállalunk! A megrendelt terméket, a rendelés visszaigazolása után 1- 8 munkanapon belül eljuttatjuk megrendelőinkhez. Amennyiben a megrendelt termék nincs készleten, értesítjük megrendelőnket annak készítési vagy beszerzési határidejéről.

AZ ADATBEVITELI HIBÁK JAVÍTÁSA – FELELŐSSÉG A MEGADOTT ADATOK VALÓSÁGÁÉRT

Önnek a megrendelés során a megrendelés véglegesítése előtt folyamatosan lehetősége van az Ön által bevitt adatok módosítására (a böngészőben a vissza gombra kattintva az előző oldal nyílik meg, így akkor is javíthatók a bevitt adatok, ha Ön már a következő oldalra lépett). Felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön felelőssége, hogy az Ön által megadott adatok pontosan kerüljenek bevitelre, hiszen az Ön által megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Ön a megrendelésével tudomásul veszi, hogy az Eladó jogosult az Ön hibás adatbeviteléből, a pontatlanul megadott adatokból eredő minden kárát és költségét Önre hárítani. Az Eladó a pontatlan adatbevitel alapján történő teljesítésért felelősségét kizárja. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a rosszul megadott e-mail cím vagy a postafiókhoz tartozó tárhely telítettsége a visszaigazolás kézbesítésének hiányát eredményezheti és meggátolhatja a szerződés létrejöttét.

SIKERTELEN KÉZBESÍTÉS, ÁT NEM VETT CSOMAGOK

Át nem vett csomagok esetében az Eladó felveszi a megrendelővel a kapcsolatot. Amennyiben nem egyértelmű, hogy a megrendelő hibájából lett sikertelen a kézbesítés, abban az esetben a megrendelő választhat, hogy az eladó újra küldje a csomagot és ez esetben, előre utalással kifizeti a visszaszállítási és ezen felül az újra postázás díját vagy pedig eláll vásárlástól. Amennyiben eláll a vásárlástól, úgy a csomag visszaküldési költségét kell kifizetnie, amelyről az eladó nyolc napos fizetési határidős számlát állít ki. A nyilvánvalóan elutasított / átvétel megtagadásos visszajelzés esetében az Eladó automatikusan kiállítja a 8 napos fizetési határidős számlát a szállítási költségről, melyet a jegyzék másolatával igazol. Ha az Eladó a megrendelő megkeresése után nem kap választ 48 órán belül, akkor automatikusan kiállítja a számlát a megrendelő számára. Az át nem vett csomagok az üzemeltetőnek anyagi kárt okoznak. Az alábbi szállítási költségek számlázandók ki az át nem vett csomagok esetében:

• Visszaszállítási költség: 660 Ft

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT, A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI VAGY FELMONDÁSI JOG GYAKORLÁSA

A fogyasztó az elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján érvényesítheti. Az elállási jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát határidőn belül elküldi. A határidő 14 nap. MPL FUTÁRSZOLGÁLAT A terméket a Magyar Posta MPL futárszolgálata szállítja ki, amely Magyarország egyik legnagyobb csomaglogisztikai szolgáltatója. Bővebb információt itt talál: https://www.posta.hu/kuldemeny_kuldese/mpl_postacsomag

A szállítási költség 30.000 Ft kosárérték alatt banki átutalás esetén 1500 Ft.
30.000 Ft felett a szállítás ingyenes!

TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük.

Az oldal tetejére